Neden Oday Pizza?
Pizza, Dünya’da yöresel tatlar ile çeşitlenen ve günümüzün en popüler global lezzetlerinden bir tanesi. Ege’nin Bereketli topraklarından gelen yöresel tatlarla harmanlanan İtalyan Pizza’sı, Oday ustalığında sizlere yepyeni bir deneyim vaat ediyor.
Oday’ın lezzet sırrı, özveri ve büyük emekle hazırlanan domates sosunda saklı. Ege’de bereket ve doğallığın içerisinde yetişen domatesler, braising yöntemiyle sos haline getirilir. Böylece pizza hamuru ile eşsiz harman olan domates, hamurun üzerindeki en lezzetli haline kavuşur.
Usta ellerin tam kıvamında yoğurduğu, İtalyan usulü pizza hamuru, Türkiye’nin dört bir yanından özenle seçilen lezzetlerle buluşur. Sonrasında benzersiz sosu ve eşsiz lezzetiyle taş fırında yüksek ısıda hazırlanır.
Doğanın tazeliği ve şarküterinin gurme tatlarının oluşturduğu ahenk, Oday’ın menüsünde sizlerle buluşmaktadır.